Catering Den Haag

Home  >>  Catering Den Haag

Catering in Den Haag

Bombay Palace heeft diverse mogelijkheden voor catering in Den Haag. Zo kunt u bij ons een zaal huren voor uw feest en door ons de catering laten verzorgen. Of u nu een feest geeft voor uw bruiloft, afstuderen, jubileum of verjaardag, Bombay Palace zorgt voor een tot in de puntjes verzorgde catering in Den Haag.  

Catering en zaalverhuur

Geniet tijdens uw bruiloft of verjaardagsfeest van overheerlijke Indiase specialiteiten. Of dineer voorafgaand aan uw feest met uw gezelschap in een aparte ruimte. Er zijn verschillende mogelijkheden om uw feest in te richten. Ons restaurant is gezellig ingericht vol Indiase invloeden. Voor uw feest kunnen wij de ruimte verder aankleden dan wel versieren. U kunt uw wensen aan ons doorgeven. Neem contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden en beschikbaarheid voor onze catering in Den Haag.

Catering Den HaagTraditionele Indiase keuken

Bij Bombay Palace worden indiase gerechten op traditionele wijze bereid. Hierdoor proeft u een stukje authentiek India. Onze zorgvuldig samengestelde kruiden melanges worden gebruikt in overheerlijke kerrie-, tandoori- en vegetarische gerechten. De tandoori gerechten worden op houtskool bereid in een traditionele tandoori klei oven. Onze menukaart bestaat uit diverse vleesgerechten, vegetarische gerechten en broodsoorten. Mild of pittig, u kunt het zelf aangeven. Voor iedere smaak is er een passend gerecht.

Bombay Palace verzorgt catering voor Den Haag en omstreken. Ons restaurant in Scheveningen zit op loopafstand van de Promenade in Scheveningen en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en met de auto. U kunt parkeren bij parkeergarage Zwolsestraat. Vanaf daar is het slechts 2 minuten lopen naar het restaurant.

Reserveren  Menu