Catering Scheveningen

Home  >>  Catering Scheveningen

Catering in Scheveningen

Bombay Palace verzorgt ook uw catering in Scheveningen. Geeft u elders een feest ter ere van uw bruiloft, jubileum of verjaardag? Ook dan kunnen wij uw catering verzorgen. U kunt ook een ruimte huren in ons restaurant. Wij kunnen ruimte bieden aan 130 gasten.

Voor iedere smaak een passend gerecht

Vier uw feest in Indiase stijl en geniet van de traditionele Indiase keuken. Ons restaurant is gezellig ingericht en op Indiase wijze gedecoreerd. De heerlijkste geuren komen uit onze keuken. In de indiase keuken worden veel kruiden gebruikt maar dat betekent niet dat de gerechten altijd pittig zijn. Er zijn ook genoeg milde varianten. Voor iedere smaak is er een passend gerecht.

Traditionele bereiding

Bij gebruiken onze eigen kruiden melanges waarvoor onze ervaren koks zelf de kruiden en specerijen zorgvuldig selecteren en samenstellen. Deze kruiden melanges worden onder andere gebruikt in onze tandoori-, kerrie- en vegetarische gerechten. Bij Bombay Palace bereiden wij onze tandoori in een traditionele tandoori klei oven. In deze oven worden gerechten boven houtskool bereid. Ook ons nan brood wordt in deze oven bereid. Andere gerechten uit de tandoori klei oven zijn tandoori chicken, chicken tikka, lamb tikka, tandoori prawn, seekh kebab en de mixed grill.  

Catering ScheveningenMeer informatie

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor catering in Scheveningen? Neem dan contact met ons op. Wij bespreken graag met u onze verschillende arrangementen en mogelijkheden voor zaalverhuur en catering in Scheveningen.

Bombay Palace is 7 dagen per week geopend. Van maandag tot en met vrijdag van 17.00 uur tot 24.00 uur. Op zaterdag en zondag kunt u vanaf 16.00 uur bij ons terecht tot middernacht.

Reserveren  Menu