Indiaas eten Den Haag

Home  >>  Indiaas eten Den Haag

Indiaas eten in Den Haag

Wilt u Indiaas eten in Den Haag, dan is restaurant Bombay Palace in Scheveningen een uitstekende keuze.

Authentieke smaken

Bij Bombay Palace worden indiase gerechten op traditionele wijze bereid. Hierdoor proeft u een stukje authentiek India. Onze zorgvuldig samengestelde kruiden melanges worden gebruikt in overheerlijke kerrie-, tandoori- en vegetarische gerechten. De tandoori gerechten worden op houtskool bereid in een traditionele tandoori klei oven.

Specialiteiten

Onze specialiteiten zijn:

  • Karai chicken: kip bereid en geserveerd in een kleine wok met kruiden, paprika, tomaat en verse koriander.
  • Vegetable biryani: biryani met verse groenten.
  • Barrah kebab: gegrilde lamskarbonade uit de traditionele klei oven
  • Palak paneer: verse spinazie met kaas
  • Baigon bhaje: roergebakken aubergines met kruiden
  • Channa mass aladar: gerecht met kikkererwten
  • Nan: zelfgemaakt vers Indiaas brood, bereid in de houtskool klei oven.

Indisch eten Den HaagOpeningstijden

Bombay Palace is 7 dagen per week geopend. Van maandag tot en met vrijdag van 17.00 uur tot 24.00 uur. Op zaterdag en zondag kunt u vanaf 16.00 uur tot middernacht Indiaas eten in Den Haag. Van woensdag tot en met zondag is er lopend buffet tot 22.00 uur. Een goede manier om de verscheidenheid van de Indiase keuken te ervaren en verschillende gerechten te proeven. Op woensdag, donderdag en vrijdag betaalt u voor het lopend buffet € 18,00 per persoon. Op zaterdag en zondag betaalt u € 19,50. U kunt uiteraard ook a la carte eten.

Wilt u Indiaas eten in Den Haag? Reserveer dan snel bij Bombay Palace.

Reserveren  Menu