Uit eten Scheveningen

Home  >>  Uit eten Scheveningen

Uit eten in Scheveningen

Gaat u uit eten in Scheveningen maar bent u nog op zoek naar een goed restaurant? Denk dan eens aan het Indiaas specialiteiten restaurant Bombay Palace.

Grote verscheidenheid aan gerechten

De Indiase keuken is rijk gevarieerd en biedt een grote verscheidenheid aan gerechten. Vleesgerechten, vegetarische gerechten, broodsoorten, u vindt het bij ons allemaal. Mild of pittig, u kunt het zelf aangeven. Voor iedere smaak is er een passend gerecht. De lekkerste kerrie-, tandoori- en vegetarische gerechten komen uit onze keuken. Onze ervaren koks bereiden de gerechten op traditionele wijze.

Tandoori gerechten

Tandoori gerechten zijn typisch Indiaas en worden al duizenden jaren in India gegeten. In het gerecht zitten onder andere yoghurt, gember, komijn, kardemom en diverse andere Indiase kruiden. Tandoori wordt traditioneel bereid in een tandoori klei oven. Bij Bombay Palace hebben wij ook de beschikking over een tandoori klei oven waardoor de tandoori zijn echt authentieke smaak heeft.

Uit eten ScheveningenKruiden en specerijen

Kruiden en specerijen zijn heel belangrijk in Indiase gerechten. Onze koks hebben deze kruiden en mengsels zorgvuldig geselecteerd en samengesteld. Garam Masala is een bekend Indiaas kruidenmengsel wat wordt gebruikt in tandoori gerechten. Of u nu van pittig eten houdt of liever mild, als u uit eten gaat in Scheveningen bij Bombay Palace vindt u zeker een passend gerecht.

In de buurt parkeren

Gaat u uit eten in Scheveningen? Breng dan een bezoek aan Bombay Palace. Bombay Palace zit op loopafstand van de Promenade in Scheveningen. U kunt parkeren bij parkeergarage Zwolsestraat. Vanaf daar is het slechts 2 minuten lopen naar het restaurant.

Reserveren  Menu