Zaalverhuur Den Haag

Home  >>  Zaalverhuur Den Haag

Zaalverhuur in Den Haag

Bent u op zoek naar zaalverhuur in Den Haag voor uw feest? En zoekt u een zaal met overheerlijk catering? Dan bent u bij Bombay Palace in Scheveningen aan het juiste adres. In onze zalen kunnen wij tot wel 130 gasten verwelkomen. Of u nu een ruimte zoekt voor uw bruiloft, jubileum, afstuderen of verjaardag, bij Bombay Palace staat gastvrijheid hoog in het vaandel. Gecombineerd met een heerlijke catering met een grote verscheidenheid van Indiase gerechten is Bombay Palace de ideale locatie voor uw feest. Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor zakelijke diners, lunches of borrel.

Verschillende arrangementen

Ons restaurant is gezellig ingericht vol Indiase invloeden. Voor uw feest kunnen wij de ruimte verder aankleden dan wel versieren. U kunt uw wensen aan ons doorgeven. Voor catering en zaalverhuur in Den Haag hebben wij diverse arrangementen. Er zijn verschillende mogelijkheden, van Indiase hapjes tot een lopend buffet. Neem contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden en beschikbaarheid voor onze zaalverhuur in Den Haag.

Zaalverhuur Den HaagOnze gerechten

Bombay Palace is een authentiek Indiaas restaurant. Onze gerechten worden op traditionele wijze bereid. Zo worden onze tandoori gerechten in een traditionele tandoori klei oven gemaakt. De Indiase keuken is rijk gevarieerd en een grote verscheidenheid aan gerechten. Onze menukaart bestaat uit diverse vleesgerechten, vegetarische gerechten en broodsoorten. Mild of pittig, u kunt het zelf aangeven. Voor iedere smaak is er een passend gerecht. De lekkerste kerrie-, tandoori- en vegetarische gerechten komen uit onze keuken.

Reserveren  Menu