Zaalverhuur Scheveningen

Home  >>  Zaalverhuur Scheveningen

Zaalverhuur in Scheveningen

Voor zaalverhuur in Scheveningen kunt u terecht bij Indiaas restaurant Bombay Palace. In het gezellige restaurant is ruimte voor 130 personen. Of het nu gaat om een bruiloft, verjaardag, beurs of een zakelijke bespreking, als u op zoek bent naar zaalverhuur in Scheveningen bent u bij Bombay Palace aan het juiste adres.

Gezellig Indiaas interieur

Bombay Palace heeft een gezellig gedecoreerd interieur met Indiase invloeden. We kunnen de ruimte desgewenst verder voor u aankleden dan wel versieren. Wij verzorgen ook uw catering tijdens uw feest. Geniet tijdens uw bruiloft of verjaardagsfeest van overheerlijke Indiase specialiteiten. Of dineer voorafgaand aan uw feest met uw gezelschap in een aparte ruimte. Er zijn verschillende mogelijkheden om uw feest in te richten. Neem contact met ons op en informeer naar onze arrangementen en mogelijkheden voor catering en zaalverhuur in Scheveningen.

Zaalverhuur ScheveningenTraditionele bereiding

Bombay Palace is een authentiek Indiaas restaurant. Onze gerechten worden op traditionele wijze bereid. Zo worden onze tandoori gerechten in een traditionele tandoori klei oven bereid. De Indiase keuken is rijk gevarieerd en een grote verscheidenheid aan gerechten. Onze menukaart bestaat uit diverse vleesgerechten, vegetarische gerechten en broodsoorten. Mild of pittig, u kunt het zelf aangeven. Voor iedere smaak is er een passend gerecht. De lekkerste kerrie-, tandoori- en vegetarische gerechten komen uit onze keuken.

Goed bereikbaar

Bombay Palace zit op loopafstand van de Promenade in Scheveningen en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en met de auto. U kunt parkeren bij parkeergarage Zwolsestraat. Vanaf daar is het slechts 2 minuten lopen naar het restaurant.

Reserveren  Menu